NABÍDKY NA POBYT ČI DOVOLENOU - NEJEN -  S DĚTMI 

- pobyty v soukromí chat a chalup
- pobyty s dětmi na horách či u vody
- Jeseníky, Beskydy, Šumava, Krkonoše, Vysoké Tatry...
- pobyty s dětmi v zahraničí
- rodinné pobyty v akci
- pobyty pro partu přátel
- pobyty pro cyklisty, turisty, lyžaře
250x250

MENU


Kliknutím na odkaz předáme vaše údaje společnosti ONIO s.r.o.
bilomodra-sales-green-button-refinancujte-s-kytkou-roboto-160x600.jpg
Kliknutím na odkaz předáme vaše údaje společnosti Zonky s.r.o.

Kliknutím na odkaz předáme vaše údaje společnosti Electronic star
Prohlášení o ochraně soukromí
Web Dovolená s dětmi - levně se zavazuje respektovat a ochraňovat Vaše soukromí. Web Dovolená s dětmi - levně se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákon

Zabezpečení osobních údajů

Web Dovolená s dětmi - levně je zavázána k ochraně a zabezpečení vašich osobních údajů. Užíváme množství různých zabezpečovacích technologií a postupů k tomu, abychom ochránili vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, užitím nebo zpřístupněním. Pokud nám při objednávání služeb sdělíte své osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi vaší osobou a majitelem chaty/chalupy. Web Dovolená s dětmi - levně neprodá ani žádným způsobem nepronajme vaše osobní údaje nikomu jinému. Pokud nebudeme mít váš souhlas nebo pokud zákon nebude vyžadovat jinak, nebudeme sdílet vaše osobní data, která nám poskytnete online.

Kde jsou vyžadovány osobní údaje

Web Dovolená s dětmi - levně na svých stránkách zveřejňuje informace nejen o produktech a službách, které nabízí, ale i informace o kontaktech na naší společnost, základní údaje o naší společnosti. Veškeré tyto informace jsou dostupné, aniž bychom po návštěvnících stránek vyžadovali jakékoliv osobní údaje.

Vaše údaje jsou poskytnuty pouze majiteli chaty/chalupy, u které uděláte nezávaznou poptávku a jejím odesláním souhlasíte s předáním Vašich údajů tomuto majiteli.

V žádném případě Vaše osobní údaje Web Dovolená s dětmi - levně neuchovává, neposílá třetím stranám, neprodává a ani nezasílá email marketingové sdělení a reklamy.

Na našich webových stránkách jsou umístěné reklamní odkazy (bannery, ikonky, produktové boxy, textové odkazy, … ) partnerské společnosti ONIO s.r.o. v rámci affiliate programu. Reklamy obsahují hyperlink vedoucí na e-shop společnosti ONIO s.r.o. Kliknutím na tento link (odkaz) se uživatel přesune přímo na e-shop společnosti ONIO s.r.o. Zároveň s tímto jsou společnosti ONIO s.r.o. předány nezbytné údaje uživatele pro identifikaci, z jaké stránky daný uživatel na e-shop společnosti ONIO s.r.o. přišel. Těmito údaji je zejména záznam v cookie.

Na našich webových stránkách jsou umístěné reklamní odkazy (bannery, ikonky, produktové boxy, textové odkazy, … ) partnerské společnosti Electronic star v rámci affiliate programu. Reklamy obsahují hyperlink vedoucí na e-shop společnosti Electronic star. Kliknutím na tento link (odkaz) se uživatel přesune přímo na e-shop společnosti Electronic star. Zároveň s tímto jsou společnosti Electronic star předány nezbytné údaje uživatele pro identifikaci, z jaké stránky daný uživatel na e-shop společnosti Electronic star přišel. Těmito údaji je zejména záznam v cookie.

Na našich webových stránkách jsou umístěné reklamní odkazy (bannery, ikonky, produktové boxy, textové odkazy, … ) partnerské společnosti Povlečeme vás.cz v rámci affiliate programu. Reklamy obsahují hyperlink vedoucí na e-shop společnosti Povlečeme vás.cz . Kliknutím na tento link (odkaz) se uživatel přesune přímo na e-shop společnosti Povlečeme vás.cz . Zároveň s tímto jsou společnosti Povlečeme vás.cz . předány nezbytné údaje uživatele pro identifikaci, z jaké stránky daný uživatel na e-shop společnosti Povlečeme vás.cz přišel. Těmito údaji je zejména záznam v cookie.

Na našich webových stránkách jsou umístěné reklamní odkazy (bannery, ikonky, produktové boxy, textové odkazy, … ) partnerské společnosti KetoFit s.r.o. v rámci affiliate programu. Reklamy obsahují hyperlink vedoucí na e-shop společnosti KetoFit s.r.o. Kliknutím na tento link (odkaz) se uživatel přesune přímo na e-shop společnosti KetoFit s.r.o. Zároveň s tímto jsou společnosti KetoFit s.r.o. předány nezbytné údaje uživatele pro identifikaci, z jaké stránky daný uživatel na e-shop společnosti KetoFit s.r.o. přišel. Těmito údaji je zejména záznam v cookie.

Na našich webových stránkách jsou umístěné reklamní odkazy (bannery, ikonky, produktové boxy, textové odkazy, … ) partnerské společnosti Zonky s.r.o. v rámci affiliate programu. Reklamy obsahují hyperlink vedoucí na web společnosti Zonky s.r.o. Kliknutím na tento link (odkaz) se uživatel přesune přímo na web společnosti Zonky s.r.o. Zároveň s tímto jsou společnosti Zonky s.r.o. předány nezbytné údaje uživatele pro identifikaci, z jaké stránky daný uživatel na web společnosti Zonky s.r.o. přišel. Těmito údaji je zejména záznam v cookie.
Provoz webu:
Naďa Koždoňová,
Pustějov 252, 74243,
tel. 724962700,
JedlickovaNada@seznam.cz,
IČ:87619199
Kliknutím na odkaz předáme vaše údaje společnosti ONIO s.r.o.
Kliknutím na odkaz předáme vaše údaje společnosti ONIO s.r.o.
336x280-1-1517434347.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one